Υπολοιποι Δημοι

Ανάλυση δεδομένων για την αποφυγή του «λουκέτου»

Σύσκεψη για το μέλλον τραπεζικού υποκαταστήματος στην Πύλη Τρικάλων.

27 Jan 2018

Σύσκεψη για το μέλλον τραπεζικού υποκαταστήματος στην Πύλη Τρικάλων.

Μετά την επίσκεψη του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα και λοιπών θεσμικών παραγόντων του Δήμου και του Νομού στην Λάρισα στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντού της Τράπεζας Πειραιώς Αναστάσιου Νέτα, ο τελευταίος, βρέθηκε στο Δημαρχείο Πύλης.

Παρουσία Αντιδημάρχων καθώς και στελεχών των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑ Πύλης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όπου εξετάστηκαν οι εξελίξεις, με την πλευρά του Δήμου, να δίνε διαβεβαιώσεις για κινήσεις στήριξης, τόσο από τον Δήμο όσο και από την αγορά της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής προς το τραπεζικό υποκατάστημα εφόσον παραμείνει σε λειτουργία.

admins
Author: admins

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.