Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με … συσκέψεις δεν λύνονται τα προβλήματα

Παραμένει ζητούμενο η τάξη και οι ρυθμίσεις για την λαϊκή αγορά των Τρικάλων.
 
Συνάντηση υπήρξε μεταξύ του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Ντίνου Μπάρδα, με αντικείμενο  να μπει τάξη στη λαϊκή αγορά με ελέγχους και με την εφαρμογή του νέου Νόμου.

Στην συνάντηση, συμμετείχαν και Υπάλληλοι των τμημάτων Εμπορίου, προκειμένου Περιφερειακή Ενότητα με βάση τη συναρμοδιότητα πλέον με τους Δήμους, να οριοθετήσει  ζητήματα.

Ο Δήμαρχος, ζήτησε και την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά από αυτή που ζήτησε πρόσφατα από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, στους ελέγχους των αδειών στη λαϊκή, καθώς γίνεται δέκτης παραπόνων από τους κατοίκους της οδού Κολοκοτρώνη και πέριξ αυτής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την τεράστια έκταση που καταλαμβάνει η λαϊκή αγορά της Δευτέρας, αλλά και για μη νόμιμους πωλητές.

Πάντως η εμπειρία έχει δείξει ότι με …συσκέψεις δεν λύνονται τα προβλήματα, απλά τα βάζουν «κάτω από το χαλάκι» και απαιτούνται πάνω από όλα θέληση να λυθεί το πρόβλημα και κυρίως να γίνει κατανοητό ότι «χωρίς να σπάσουν αυγά, ομελέτα δεν γίνεται»…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή