Στον «τελικό» για την παραμονή στη League A του EURO WU19, η Εθνική Νεανίδων νίκησε 2-0 το Κόσοβο χάρη στα γκολ της Κωνσταντίνας Πλατανιά στο 77΄ και της Αργυρώς Φακίνου στο 90+2′ και παρέμεινε για μία ακόμη στην κορυφαία λίγκα της ηλικιακής κατηγορίας.
Η Κωνσταντίνα Πλατανιά η οποία αγωνίζεται στην ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, αλλά στη σύντομη παρουσία της σ’ αυτό κατάφερε να βάλει «σφραγίδα» πρόκρισης.
Η Εθνική Νεανίδων θα συμμετάσχει στην κλήρωση της 2ης προκριματικής φάσης του EURO 2025 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 11:30, ώστε να μάθει τους αντιπάλους της στον όμιλο της League A.
Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Κώστα, Ντάτη, Ζάγκλη, Κωνιωτάκη, Μούγιου (90′ Θεοδωράκη), Μπάρτζα (46’ Νάνου), Φακίνου, Δέλιου (59’ Πλατανιά), Ίβιτς (78′ Κιουρεξίδου), Τζούρτζεβιτς (59’ Βλάχου).
Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Γερμανία επικράτησε 5-1 της Δανίας και κατέκτησε την πρωτιά του ομίλου.