Λάρισα

Ξεκινούν άμεσα έργα αποκατάστασης της οδού Λάρισας -Φάρσαλων

Σε αναμονή ολοκλήρωσης της μελέτης για τον νέο οδικό άξονα.

28 Feb 2018

Σε αναμονή ολοκλήρωσης της μελέτης για τον νέο οδικό άξονα.
 
 Στην βελτίωση της παλαιάς Εθνικής Οδού Φάρσαλα – Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς, υπογράφθηκε η σύμβαση για την εκτέλεση της κατασκευής του έργου της συντήρηση προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ (με ΦΠΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

«Ο δρόμος αυτός λόγω της πολύχρονης χρήσης, της φθοράς αλλά και των έντονων καιρικών φαινομένων χρίζει άμεσης συντήρησης. Αρμοδιότητα της Περιφέρεια είναι η συντήρησή του. Η μελέτη για την κατασκευή του νέου δρόμου ανήκει στο Υπουργείο Υποδομών το οποίο και καλούμε να την ολοκληρώσει, για να δούμε το κόστος και να δρομολογήσουμε τις μετέπειτα ενέργειες», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
 
 
 
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.