Κους Κους – ΕιδησούλεςΠρωτοσέλιδα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Τρικκαίων

24 Dec 2024

Σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων γιόρτασε τα Χριστούγεννα με μία εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα, ευχές και… χιουμοριστικές παρατηρήσεις για την πλειοψηφία των γυναικών στη διεύθυνση!

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Αντιδήμαρχος, επικεφαλής της Διεύθυνσης, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό:
«Αυτές οι γιορτές να γεμίσουν τις καρδιές μας με αγάπη και ζεστασιά. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα για τη νέα χρονιά. Ας συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια και αφοσίωση να προσφέρουμε στον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό της πόλης μας!»

Η εκδήλωση, γεμάτη ζεστά λόγια και γιορτινά κεράσματα, διοργανώθηκε με μεράκι από τις «όμορφες παρουσίες» της Διεύθυνσης, που – ας το παραδεχτούμε – είναι σαφώς περισσότερες από τους άντρες, όπως σχολίασαν χαριτολογώντας οι παρευρισκόμενοι.

Τα γέλια, οι ευχές και η θετική διάθεση επισφράγισαν μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, που ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο 2025!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Trikalanews
Author: Trikalanews

Μαθητικές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων στο Μουσείο Τσιτσάνη

Μαθητικές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων στο Μουσείο Τσιτσάνη

Δύο εμφανίσεις μαθητών/τριών στις 11 Ιουνίου, με ρεπερτόριο από τέσσερις καθηγητές και συμμετοχή στο πιάνο …
Πορτρέτο του Δημήτριου Γεροβασίλη (56 ετών)

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεροβασίλης, 56 ετών

Ο 56χρονος Δημήτριος Γεροβασίλης κηδεύεται στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δροσερού …
Τραγωδία στους Γεωργανάδες: Πρώτα πέθανε ο γιος και μετά η μητέρα

Τραγωδία στους Γεωργανάδες: Πρώτα πέθανε ο γιος και μετά η μητέρα

Τραγωδία στους Γεωργανάδες Τρικάλων: Πρώτα πέθανε ο γιος και λίγες ημέρες μετά η κατάκοιτη μητέρα, αβοήθητη στο ίδιο σπίτι …
Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα: Ένας χρόνος δράσης και συνεργασίας

Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα: Ένας χρόνος δράσης και συνεργασίας

Δήμος Τρικκαίων και Αστυνομία ένωσαν δυνάμεις με ενημέρωση, τέχνη και μηνύματα στήριξης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.