Κοσμος

Ματέο Ρέντσι: Θα κάνετε αρκετό καιρό να με δείτε

Την παραίτησή του από την θέση του Γραμματέα του «Δημοκρατικού κόμματος» ανακοίνωσε ο τέως Πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.

5 Mar 2018

Την παραίτησή του από την θέση του Γραμματέα του «Δημοκρατικού κόμματος» ανακοίνωσε ο τέως Πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.

Η παραίτηση έρχεται μετά την ξεκάθαρη ήττα του Κεντροαριστερού Φορέα στις εκλογές.

Ο κ. Ρέντσι δήλωσε ότι «το ΄΄Δημοκρατικό κόμμα΄΄ θα είναι στην αντιπολίτευση και δεν πρόκειται να στηρίξει Κυβέρνηση του Κινήματος ΄΄Πέντε Αστέρια΄΄».

Για το προσωπικό του μέλλον, ο Ματέο Ρέντσι σχολίασε «Θα κάνετε αρκετό καιρό να με δείτε».

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.