ΛάρισαΠρωτοσέλιδα

Εξαφάνιση 39χρονου γιου εισαγγελέως: “Η πιο μυστηριώδης υπόθεση των τελευταίων 50 ετών”

6 Jan 2025

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και οι αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ, ενώ οι έρευνες εστιάζουν στον Πηνειό ποταμό.

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες για την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, γιου της εισαγγελέως των Τεμπών, ο οποίος αγνοείται από τις 30 Δεκεμβρίου στη Λάρισα. Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως «η πιο μυστηριώδης εξαφάνιση των τελευταίων 50 ετών», σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος συνεργάζεται με την οικογένεια και τις αρχές.

Τα δεδομένα της εξαφάνισης

Ο 39χρονος, που είχε επισκεφθεί τους γονείς του για τις γιορτές, θεάθηκε τελευταία φορά από κάμερα ασφαλείας να περπατά κοντά στο σπίτι του με κατεύθυνση τον Πηνειό ποταμό. Το μόνο στοιχείο που έχουν οι αρχές είναι αυτή η καταγραφή, ενώ οι μαρτυρίες μέχρι στιγμής δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε ότι δεν υπάρχουν άλλες ενδείξεις ή μαρτυρίες για την πορεία του 39χρονου, καθιστώντας την έρευνα εξαιρετικά δύσκολη.

Περιγραφή του αγνοούμενου

Ο Βασίλης Καλογήρου έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1,79 μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν τύπου παρκά, σκουρόχρωμη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας με θαλασσί κοκάλινο σκελετό.

Οι έρευνες στον Πηνειό

Οι αρχές, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, έχουν εστιάσει στον Πηνειό ποταμό, πραγματοποιώντας εξονυχιστικές έρευνες τόσο στην όχθη όσο και στο υδάτινο στοιχείο, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Παράλληλα, η ενεργοποίηση του Silver Alert έχει κινητοποιήσει την κοινότητα, ενώ η Εθνική Γραμμή SOS 1065 παραμένει διαθέσιμη για οποιαδήποτε πληροφορία.

Η αγωνία της οικογένειας

Η οικογένεια του 39χρονου κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές. Οι γονείς του, συντετριμμένοι, παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.

Η υπόθεση αυτή, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, παραμένει ανοιχτή, με τις αρχές και τους ερευνητές να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαλευκάνουν το μυστήριο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ο Νικολάκης έφυγε. Ο Δημητράκης ήρθε;

Ο Νικολάκης έφυγε. Ο Δημητράκης ήρθε;

Ο Νικολάκης δεν γύρισε ποτέ. Στη θέση του στάθηκε ο Δημητράκης – κι η πλατεία δεν χαμογελά πια, μόνο φωτογραφίζεται …
Τρίκαλα: Η πόλη «έβρασε» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Όσοι έμειναν, το πλήρωσαν... σε ιδρώτα

Τρίκαλα: Η πόλη «έβρασε» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Όσοι έμειναν, το πλήρωσαν… σε ιδρώτα

Καύσωνας και άδεια πόλη στα Τρίκαλα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Όσοι έμειναν, αναμετρήθηκαν με τη ζέστη και την …
The Buzzer Σταθμός της Αποκάλυψης

Μυστήριο με δολιοφθορά στη Σουηδία και σήμα από τον UVB‑76: Ένα τυχαίο συμβάν ή η αρχή του σχεδίου;

Δολιοφθορά σε κρίσιμες υποδομές στη Σουηδία και ταυτόχρονη ενεργοποίηση του μυστηριώδους σταθμού UVB‑76. Πρόκειται για σύμπτωση ή για κρυφό σήμα …
διακόπτης ρευματος

Χωρίς ρεύμα για ώρες Τρίκαλα και ορεινά – Όλες οι διακοπές 10–13 Ιουνίου

Διακοπές ρεύματος Τρίκαλα 10-13 Ιουνίου λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ – Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και ώρες διακοπής …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.