Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Με 1.205.108 επισκέπτες ο 13ος Μύλος των Ξωτικών – Σακκάς: Η καλύτερη διοργάνωση

6 Jan 2025

Μετά από 39 ημέρες συνεχούς λειτουργίας, άπειρα χαμόγελα και 1.205.108 επισκέπτες, ο 13ος Μύλος των Ξωτικών πέρασε στην ιστορία

Μετά από 39 ημέρες συνεχούς λειτουργίας, άπειρα χαμόγελα και 1.205.108 επισκέπτες, ο 13ος Μύλος των Ξωτικών πέρασε στην ιστορία το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου 2025, ως η καλύτερη διοργάνωση, όπως με έμφαση τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της e-trikala ΑΕ Νίκος Σακκάς.

Μπροστά στο κοινό που παρακολούθησε μια σεμνή τελετή λήξης – λόγω του τετραήμερου πένθους που κήρυξε η κυβέρνηση για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη – ο Δήμαρχος Τρικκαίων υπενθύμισε, την υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι τέτοιον καιρό, ότι “ο 13ος Μύλος των Ξωτικών θα ήταν κάτι που θα μείνει στην ιστορία, ως ο καλύτερος Μύλος. Έχω την εντύπωση ότι δικαιωθήκαμε”.

Αφού αναφέρθηκε στις “απρόβλεπτες συγκυρίες, που μας άλλαξαν το πρόγραμμα, παρ΄ ότι το καλοκαίρι τον σχεδιάσαμε, τον οργανώσαμε, τον ετοιμάσαμε τον Μύλο”, σημείωσε ότι έγιναν διορθωτικές κινήσεις, αναλαμβάνοντας ο ίδιος ως πρόεδρος της e trikala ΑΕ.

Εδωσε, δε, έμφαση σε δύο ικανές και αναγκαίες συνθήκες για να επιτευχθεί αυτή η καλύτερη διοργάνωση: η ομάδα και η παρέα. Οπως είπε, “η ομάδα που όφειλα να την έχω δίπλα μου, να οργανωθεί, να ετοιμάσει όλο αυτό που βλέπετε, που έκανε χαρούμενους όλους εμάς τους τρικαλινούς σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, μία ομάδα που έδωσε την ψυχή της, για να παρουσιάσει αυτό το θέαμα των 39 ημερών. Μία ομάδα , που όφειλα να την κάνω μία δυνατή παρέα. Μία παρέα, η οποία έγραψε μία ιστορία. Διότι την ιστορία την γράφουν οι παρέες. Μία παρέα που απέδειξε ότι ξέρει να προσπαθεί, ξέρει να κερδίζει και να αφήνει έντονα το αποτύπωμά της στην τρικαλινή κοινωνία”.

Τιμώντας, δε, συνολικά τους εργαζόμενους στον Μύλο των Ξωτικών, είπε: “όλες αυτές τις 39 ημέρες ήταν από το πρωί έως το βράδυ εδώ. Με βροχές, με κρύο, παρ΄ όλα αυτά, εκεί πίσω, είναι κάποιοι άνθρωποι που αξίζουν το ζεστό σας χειροκρότημα”. Αναφέρθηκε, δε, ονομαστικά, στον διευθύνοντα σύμβουλο της e-trikala ΑΕ κ. Γιώργο Χρυσόμαλλο και στον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής κ. Χάρη Τσαύλο, που “απέδειξαν ότι οι αναντικατάστατοι, μένουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας”.

Επίσης, ο κ. Σακκάς, ευχαρίστησε τον πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα “για το δημιούργημα αυτό” και τον – παρόντα – πρώην Δήμαρχο και νυν Υπουργό Δημήτρη Παπαστεργίου “για την εικόνα αυτή του Μύλου των Ξωτικών”.

Εκλεισε, δε, τον σύντομο χαιρετισμό του, με μία δέσμευση: “εάν στον 13ο Μύλο δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας για να μπορέσει να είναι χαρούμενη όλη πόλη και όλοι οι επισκέπτες και να περάσουμε καλά, στον 14ο Μύλο θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας για να είμαστε όλοι εδώ και του χρόνου και πάλι χαρούμενοι και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές”.

Στην τελετή λήξης παρέστησαν, επίσης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με όμορφο χορευτικό και ακολούθησε μια σεμνή μουσική – χορευτική παράσταση από τις γάτες. Παρ’ ότι δεν έγινε ρίψη πυροτεχνημάτων, το κλίμα με τους επισκέπτες, τον Αη Βασίλη, τις γάτες, την κυρα-Βασίλενα, τα ξωτικά, τις μασκότ, ήταν συγκινητικό, με την υπόσχεση, αυτά τα εκατομμύρια χαμόγελα, αυτές οι πανέμορφες στιγμές στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, να συνεχιστούν και του χρόνου.
Ραντεβού στα τέλη Νοεμβρίου του 2025!
Καλή χρονιά!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Pressroom
Author: Pressroom


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Δήλωση συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων έως 15 Δεκεμβρίου

Οι αμπελουργοί των Τρικάλων πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συγκομιδής τους έως τις 15 Δεκεμβρίου, αλλιώς αντιμετωπίζουν πρόστιμα.

Read More


Η Ελλάδα του 2025 σε νέα εποχή: Ο Πρωθυπουργός παραδίδει φάρμακα κατ’ οίκον – τέλος στις ουρές, αρχή στον Παράδεισο

Η Ελλάδα του 2025 «τέλος στις ουρές»: ο Πρωθυπουργός παραδίδει φάρμακα κατ’ οίκον στον Γιάννη – η νέα εικόνα κοινωνικής…

Read More


Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Νομού Τρικάλων 15–19 Σεπτεμβρίου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην πόλη των Τρικάλων και σε πολλές περιοχές του νομού από 15 έως 19…

Read More


Γόμφοι Trail 2025: Στην τελική ευθεία ο 3ος αγώνας

Στην τελική ευθεία ο 3ος αγώνας Γόμφοι Trail «Στα μονοπάτια των προγόνων μας» την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025 με δύο…

Read More


Α.Ο Τρίκαλα 2011: Έναρξη συνεργασίας με την Αντρια Ευστρατίου

Η ΑΟ Τρίκαλα 2011 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Κύπρια διεθνή αμυντικό Άντρια Ευστρατίου, ενισχύοντας την άμυνα της ομάδας.

Read More


ΑΟ Τρίκαλα 2011: Στόχος η παραμονή και η ανάδειξη ταλέντων

Ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 γυναικών μπαίνει στη νέα σεζόν με στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και την ανάδειξη νέων…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.