Αθλητικα

Μίλτος Τεντόγλου: Εκτός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου λόγω γρίπης

5 Mar 2025
Μίλτος Τεντόγλου: Εκτός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου λόγω γρίπης

Για πρώτη φορά ύστερα από οκτώ χρόνια, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου θα έχει νέο χρυσό νικητή στο άλμα εις μήκος

 

Για πρώτη φορά ύστερα από οκτώ χρόνια, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου θα έχει νέο χρυσό νικητή στο άλμα εις μήκος, καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω γρίπης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που κυριάρχησε στις προηγούμενες διοργανώσεις της Γλασκώβης (2019), του Τορούν (2021) και της Κωνσταντινούπολης (2023), δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Άπελντοορν της Ολλανδίας. Η απόφαση αποχώρησης ελήφθη την Τρίτη (4/3) έπειτα από συνεννόηση με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, και τον γιατρό της ελληνικής αποστολής, καθώς η υγεία του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Με το βλέμμα πλέον στραμμένο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που θα διεξαχθεί στη Νανζίνγκ της Κίνας (21-23 Μαρτίου), ο Τεντόγλου επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωση και στην προετοιμασία του για τη μεγάλη διοργάνωση, όπου θα διεκδικήσει έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο.

Pressroom
Author: Pressroom



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.