Ελλάδα

Όλα τακτοποιημένα και ρουσφετολογικά προετοιμασμένα

12 Apr 2018

Ο υπεύθυνος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» για Υποδομές, Μεταφορές, Έρευνα, και Ψηφιακή Πολιτική, Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατατέθηκε πριν λίγο στη Βουλή από την κυβέρνηση νομοσχέδιο με τίτλο: «Σύσταση φορέα αναπλάσεων της πόλης των Αθηνών». 10 Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω εξελίξεων για κορυφαία εθνικά θέματα, ασχολήθηκαν και υπέγραψαν τη δημιουργία μιας ακόμη κρατικής εταιρείας που ο μόνος της σκοπός είναι σύμφωνα με το άρθρο 8 «να προσλαμβάνει προσωπικό με σύμβαση εργασίας αορίστου και ορισμένου χρόνου, με σύμβαση μίσθωσης έργου και έμμισθης εντολής». Τόσο απλά! Χωρίς εκτίμηση του αναγκαίου αριθμού προσλήψεων, χωρίς καμία τεκμηρίωση.

Απλά αφαιρούν από το Δήμο Αθηναίων τις αρμοδιότητές του για τα ζητήματα αναπλάσεων, ποιότητας ζωής και τόνωσης κοινωνικής συνοχής και τα αναθέτουν στους Υπουργούς Αλ. Φλαμπουράρη και Χρ. Σπίρτζη.

Όπως είναι σύμφωνο με τη Συριζαϊκή νοοτροπία, δημιουργείται και ένα 8μελές Διοικητικό Συμβούλιο, μεταξύ των οποίων άλλος ο πρόεδρος, άλλος ο  Διευθύνων Σύμβουλος πλήρους απασχόλησης με αποδοχές, καθώς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».
Όλα τακτοποιημένα και ρουσφετολογικά προετοιμασμένα.

Η αθλιότητα της ανευθυνότητας όσων έχουν την τύχη της πατρίδας στα χέρια τους αυτές τις εθνικά κρίσιμες στιγμές».
 

trikalanews
Author: trikalanews

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.