Κους Κους

Ο Μπάμπης Δεληλίγκας χάρισε το νέο του βιβλίο στον Χάρη Δούκα

Στο περιθώριο της τελετής βράβευσης των δωρητών του ΤΕΦΑΑ, ο Μπάμπης Δεληλίγκας συνάντησε τον Χάρη Δούκα και του προσέφερε το νέο του βιβλίο για την οικογένεια Δεληλίγκα.

11 May 2025

Σύντομη αλλά θερμή συνάντηση των δύο ανδρών στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Μπορεί η τελετή βράβευσης των δωρητών του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να ήταν το επίσημο θέμα της βραδιάς, αλλά δεν έλειψαν και οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις στο περιθώριό της.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και Αντινομάρχης Τρικάλων, Μπάμπης Δεληλίγκας, είχε θερμή συνομιλία με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Μάλιστα, του προσέφερε το νέο του βιβλίο που αφορά την ιστορία και την κοινωνική προσφορά της οικογένειας Δεληλίγκα.

Ο Χάρης Δούκας εντυπωσιάστηκε από την έκδοση, ενώ δεν δίστασε να απευθύνει και ανοιχτή πρόσκληση στον Τρικαλινό αυτοδιοικητικό για επίσκεψη στο Δημαρχείο της Αθήνας. Πρόσκληση που, φυσικά, έγινε δεκτή με χαμόγελο.

Λίγη αυτοδιοικητική ιστορία, λίγη παράδοση, λίγο Τρίκαλα – κι όλα αυτά σε μια μικρή, συμβολική στιγμή.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..