Τρίκαλα

AEK: Νότα αισιοδοξίας η U15 με Παύλο Παπακώστα στις ελπίδες της

Ελπίδα για την ΑΕΚ η ομάδα U15, που παρουσιάζει θετικό πρόσωπο με βασικό πρωταγωνιστή τον Τρικαλινό Παύλο Παπακώστα. Ξεκίνησε από την ΕΠΣ Τρικάλων και διακρίνεται στην Ακαδημία της Ένωσης.

14 May 2025

Ανάσα στη μέτρια χρονιά της Ένωσης το τμήμα U15 – Κορυφαίος ο Παπακώστας από τα Τρίκαλα

Η παρουσία της ΑΕΚ στη φετινή χρονιά δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποι της Ενωσης.

Πέρα από τη γνωστή πορεία της ομάδας που συμμετέχει στη super league τόσο τα τμήματα U19 και U17 καταρρίπτουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Οι “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν σε κάτι καλό στο μέλλον μέσω της U15.

Το συγκεκριμένο τμήμα παρουσιάζει σαφώς καλύτερο πρόσωπο. Στάθηκε ανταγωνιστικά καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν και έχει συγκεντρώσει 37 βαθμούς σε 22 ματς (μ.ο. 1,68β.), δεύτερη καλύτερη επίδοση της δεκαετίας και κοντά στο ρεκόρ της περιόδου 2016/17 με 37 βαθμούς σε 20 αγώνες (μ.ο. 1,85). Βέβαια, στον βαθμολογικό πίνακα, κάτω από τους κυρίαρχους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, επικρατεί… συνωστισμός και η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από 3η στην καλύτερη περίπτωση, μέχρι 7η στη χειρότερη. Αλλά είναι αλήθεια ότι ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης, οι μικροί (2010) της Ένωσης είναι το μοναδικό αγωνιστικό τμήμα (όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ)

που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα. Ειδικά αν συγκρίνουμε με την περσινή παντελώς αποτυχημένη σεζόν (προτελευταία θέση στο νότιο όμιλο), η επιτυχία είναι αναμφισβήτητη.

Προπονητής είναι ο Στέλιος Μουντανάρης και βοηθός του ο Γιώργος Νάτσης. 
Ξεχωρίζει ο Τρικαλινός Παύλος Παπακώστας

Μεταξύ των παικτών που ξεχωρίζουν είναι ο Παύλος Παπακώστας ο οποίος ξεκίνησε από την ακαδημία του Πύργου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ 14 του ΑΟΤ και της ΕΠΣ Τρικάλων, πριν μεταγραφεί στην ΑΕΚ. Ενας παίκτης που έχει σκύψει το κεφάλι, δουλεύει σκληρά και το αποτέλεσμα είναι ορατό και αξιολογείται θετικά από τους υπεύθυνους της ομάδας, ελπίζοντας πως η εξέλιξή του θα συνεχιστεί και θα φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ο χαφ Κασίδης, ο εξτρέμ Στέφανος Τσαντήλας  καθώς και οι Τερζόπουλος (στόπερ), Μάκος (χαφ), Ορφανός (φορ), Μούτσα (μπακ) είναι οι υπόλοιποι παίκτες που ξεχωρίζουν, με τον Τρικαλινό παίκτη να πατάει γερά στα πόδια και να συνεχίζει προσγειωμένος.

AEK: Νότα αισιοδοξίας η U15 με Παύλο Παπακώστα στις ελπίδες της

 

Pressroom
Author: Pressroom

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..