Ο έμπειρος προπονητής Βαγγέλης Κουτσοκέρας επιστρέφει στα Τρίκαλα για να πλαισιώσει τον Νίκο Καμπούρη στον πάγκο του ΑΟΤ τη νέα αγωνιστική σεζόν 2025–2026.
Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την επιστροφή του Βαγγέλη Κουτσοκέρα στην πόλη, αυτή τη φορά ως βοηθού προπονητή δίπλα στον head coach Νίκο Καμπούρη.
Ο Κουτσοκέρας διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο της προπονητικής, με συνεργασίες σε ομάδες υψηλού επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ. Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του ήταν η θητεία του στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού (2012–2018), ως συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016), την Ευρωλίγκα το 2013 και συμμετείχε σε δύο ακόμη τελικούς της διοργάνωσης.
Η επιστροφή του θεωρείται κίνηση που ενισχύει το τεχνικό επιτελείο και δίνει αγωνιστικό βάθος ενόψει της νέας σεζόν.