Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή η Παναγιώτα Παπαστεριάδη – Η κηδεία της την Παρασκευή στα Τρίκαλα

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή η Παναγιώτα Παπαστεριάδη. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου Τρικάλων.

20 Aug 2025

 Θλίψη στην τοπική κοινωνία για την απώλεια της Παναγιώτας Βασ. Παπαστεριάδη, σε ηλικία 79 ετών.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025 και ώρα 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου Τρικάλων.

Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 10:00 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Την εκλιπούσα αποχαιρετούν ο σύζυγός της Βασίλειος Παπαστεριάδης, τα παιδιά της Ευτυχία Παπαστεριάδη – Κων/νος Παπούλιας, Ειρήνη Παπαστεριάδη – Αντώνης Παπούλιας, Σταυρούλα Παπαστεριάδη – Λάζαρος Μπρέσκας, τα εγγόνια Βασίλης, Θανάσης, Νικολέτα και Εύη, καθώς και τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.

Ο καφές θα δοθεί στο κατάστημα του κ. Παπαγεωργίου.

 

Pressroom
Author: Pressroom

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.