Νομαρχιακά Νέα

Χρήματα για 2 έργα στον Νομό Τρικάλων

21 May 2018
Χρήματα για 2 έργα στον Νομό Τρικάλων

Συνολικού προϋπολογισμού 428.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συνολικού προϋπολογισμού 428.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
 
Έργα συνολικού προϋπολογισμού 428.000 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 
Πρόκειται για τα έργα:
 
– «Κατασκευή ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ.
 
– Καταπολέμηση κουνουπιών – υλικά προνυμφοκτονίας ΠΕ Τρικάλων, προϋπολογισμού 24.800,00 ευρώ.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα ουσίας για τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της. Συνεχίζουμε καθημερινά το έργο μας με σχέδιο και προγραμματισμό διεκδικώντας περισσότερους πόρους για χρήσιμα έργα για τους πολίτες και τις ανάγκες τους».
 

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.