Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

25 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού

26 Oct 2025
25 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Τρικάλων συμμετείχε στις δράσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Τρικάλων συμμετέχει ενεργά στη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Εθελοντική Ομάδα Act4v – Εν Δράση, για τη στήριξη του «Άλμα Ζωής» Πάτρας.

Οι εργαζόμενοι της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας βρέθηκαν κοντά στους πολίτες, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους σε κάθε γυναίκα που δίνει τη μάχη της, αναγνωρίζοντας ότι κάθε δράση ενημέρωσης, κάθε μικρή προληπτική πρωτοβουλία και κάθε πράξη αλληλεγγύης συμβάλλει στην ενδυνάμωση της κοινότητας και στη διατήρηση της ζωής.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Pressroom
Author: Pressroom



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.