Κους Κους

Καταγγελία για φρεάτιο της ΔΕΥΑΤ

Μετά από αίτημα προς την υπηρεσία ΔΕΥΑΤ που έγινε από των ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου

13 Jun 2018

Μετά από αίτημα προς την υπηρεσία ΔΕΥΑΤ που έγινε από των ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου (οβελιστήριο φαΐ και σπίτι) στην οδό 25ης Μαρτίου 6 όπως πληροφορήθηκα, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια εδώ και αρκετές μέρες με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο φρεάτιο να βγάζει μία άσχημη μυρωδιά που να μην μπορείς να κάτσεις να φας το φαγητό σου.

Μα ούτε μπορείς να περάσεις από δίπλα του.

Ανυποψίαστοι πολίτες κατά τη διέλευσή τους από το σημείο αυτό να φέρνει με αποτέλεσμα ελαφρό τραυματισμό στους διερχόμενους πολίτες.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.