Τα νέα της πόλης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Φανερωμένης Τρικάλων

12 Nov 2025
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Φανερωμένης Τρικάλων

Σε κλίμα ενότητας και συμμετοχής πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φανερωμένης Τρικάλων.

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025 οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φανερωμένης Τρικάλων, για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά, μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των κατοίκων για τη συνέχιση της πολιτιστικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Βάιος Τασούλας
  • Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Καμήτας
  • Γενικός Γραμματέας: Βασίλειος Παχής
  • Ταμίας: Κυριακή Πάτρα
  • Μέλη: Αχιλλέας Κλιάφας, Μαρία Κοτρώτσιου, Γεώργιος Ζήσης

Το νέο Δ.Σ. ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει με συνέπεια και όραμα τη δράση του Συλλόγου για την προώθηση του πολιτισμού, της παράδοσης και της κοινωνικής συνοχής στη Φανερωμένη Τρικάλων.


Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.