Αθλητικα

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Για την πρόκριση ο ΑΟΤ στη Μηχανιώνα

19 Nov 2025
Κύπελλο Ερασιτεχνών: Για την πρόκριση ο ΑΟΤ στη Μηχανιώνα

Ο ΑΟΤ αντιμετωπίζει σήμερα τη Μηχανιώνα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, με αλλαγές στην αποστολή λόγω του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Τηλυκράτη.

 Στη Μηχανιώνα θα αγωνιστεί σήμερα (2.45 μ.μ) ο ΑΟΤ και θα επιδιώξει με αρκετές αλλαγές στην αποστολή να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Το γεγονός πως την ερχόμενη Κυριακή η Τρικαλινή ομάδα υποδέχεται τον Τηλυκράτη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναγκάζει τον Κώστα Νεμπεγλέρα να δει με… άλλο μάτι το παιχνίδι κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θέλει τη νίκη.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του κυπέλλου δεν έχει ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος αποβλήθηκε στην Ηγουμενίτσα και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, ο Ναζίμ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο Μέτσε εξέτισε την ποινή του αλλά λογικά δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ή θα είναι ελάχιστος αυτός καθώς την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής η.

Να σημειωθεί πως και η ομάδα της Λευκάδας έχει υποχρεώσεις για το κύπελλο ερασιτεχνών καθώς σήμερα θα βρεθεί στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ομάδα έκπληξη του θεσμού που δεν είναι άλλη από τον Ηρακλή.

Την αναμέτρηση εκτός έδρας θα διευθύνει ο Λουκάς Ρηγόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας) και  θα έχει  βοηθούς τους Ζουρνατζίδη και Γκόγκο.

Ο ΑΟΤ σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση εντός έδρας τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΣ Κόρινθος – Θύελλα Πατρών.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Αναγέννηση Άρτας
Ηρακλής Λάρισας – Τηλυκράτης Λευκάδας
Ηρακλής Θερμαϊκού – Πανθρακικός
Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – ΑΟ Τρίκαλα
Γιούχτας – ΑΕΡ Αφάντου
Απόλλων Καλυθιών – ΑΟ Χαϊδαρίου
ΠΑΣ Κόρινθος – Θύελλα Πατρών
Πέλοπας Κιάτου – ΑΟ Νέας Αρτάκης

*Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες στην 4η φάση είναι μονοί και εφόσον το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Αντίθετα στην 5η και στην 6η φάση που επίσης οι αγώνες είναι μονοί , εάν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα δεν αναδεικνύει νικητή, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 6α του Κ.Α.Π. (ημίωρη παράταση και πέναλτι).

Προημιτελική φάση (Νικητές 4ης φάσης)
Νικητής 9)   Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικητής 10) Νικητής 6 – Νικητής 5
Νικητής 11) Νικητής 3 – Νικητής 8
Νικητής 12) Νικητής 4 – Νικητής 7

Ημιτελική φάση
Νικητής 13) Νικητής 12 – Νικητής 9
Νικητής 14) Νικητής 11 – Νικητής 10

Τελικός

Νικητής 13 – Νικητής 14

Πάνος Γιδόπουλος

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.