Η μεγάλη γιορτινή συγκέντρωση των «αντάρηδων» στα Τρίκαλα μετατράπηκε σε μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης, με την ενίσχυση του Κοινωνικού Εστιατορίου του Δήμου Τρικκαίων για τις ημέρες των εορτών.
Μετά το επιτυχημένο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, η οργανωτική ομάδα των «αντάρηδων», σε συνεργασία με το ξενοδοχείο «Ananti Resort & Spa 5»*, προχώρησε στην παράδοση τροφίμων και δεμάτων αλληλεγγύης. Η προσφορά αυτή στοχεύει στην ενίσχυση των γευμάτων που παρέχονται σε μέλη ευπαθών ομάδων της πόλης μας.
Η παράδοση της προσφοράς
Η παράδοση έγινε παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Νίκου Σακκά, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές της κίνησης. Στην παράδοση συμμετείχαν:
- Από την ομάδα των «Αντάρηδων»: Οι κ. Αποστόλης Καταφυγιώτης, Απόστολος Μπαμπατσιάς και Κώστας Βαβίτσας.
- Από το «Ananti Resort & Spa 5»:* Ο γενικός διευθυντής κ. Αλέξανδρος Κυριάκης.
Μήνυμα συνεργασίας και αλληλεγγύης
Ο κ. Σακκάς υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης:
- Ο εντεταλμένος σύμβουλος για ΑμεΑ, Βασίλης Τσιούτσιας.
- Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αργυρίου.
- Η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών, κ. Βέρα Ντάκου.


