Διαβάστε επίσηςΥπολοιποι Δημοι

Στην πρώτη γραμμή ο Μαράβας για την αντιμετώπιση του χιονιά στον Δήμο Πύλης

Στον συντονισμό των παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση του χιονιά και των έντονων βροχοπτώσεων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας.

24 Jan 2026
Στην πρώτη γραμμή ο Μαράβας για την αντιμετώπιση του χιονιά στον Δήμο Πύλης

Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με χιονοπτώσεις και ισχυρές βροχοπτώσεις, ο δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας βρέθηκε επί τόπου, συντονίζοντας το έργο αντιμετώπισής τους σε ολόκληρο τον Δήμο.

Ο κ. Μαράβας πραγματοποίησε αυτοψίες σε σημεία όπου επιχειρούσαν τα μηχανήματα του Δήμου Πύλης, παρακολουθώντας από κοντά τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνταν για τη διασφάλιση της οδικής κυκλοφορίας και την προστασία κατοίκων και υποδομών.


Η όλη επιχείρηση εξελίχθηκε σε συνεχή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύλης, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.