Σε ηλικία 42 ετών έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Σκαμπαρδώνη – Καραγιάννη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία των Τρικάλων.
Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φιλύρας Τρικάλων.
Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Απόστολο, τα παιδιά της Ιωάννη και Χαρίκλεια – Μαρία, τους γονείς της Γεώργιο και Χαρίκλεια Σκαμπαρδώνη, τη Μαρία Καραγιάννη, τη γιαγιά της Ελευθερία Μπρέντα, τα αδέλφια της Ελευθερία και Δημήτριο Κουτσούλα, Ιωάννα και Κωνσταντίνο Μπέσα, Σωτηρία Σκαμπαρδώνη, Χαρούλα και Στέφανο Τάταρη, καθώς και θείους, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.
Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό την Παρασκευή 30/1/2026 και ώρα 13:30, ενώ ο καφές θα δοθεί στην έξοδο του κοιμητηρίου.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασιλική Σκαμπαρδώνη – Καραγιάννη συγκαταλέγεται στα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Άρχων Μιχαήλ» (Όθωνος 24, τηλ. 24310 73200).


