Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων λόγω εργασιών κοπής δέντρων, θάμνων και καθαρισμού βλάστησης που επηρεάζουν την ορατότητα και την ασφάλεια της κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην Εθνική οδό Τρικάλων – Άρτας, στο τμήμα από τη γέφυρα Πύλης έως την περιοχή του Νεραϊδοχωρίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο χρονικά διαστήματα:
– από τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου
– και από τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου
Κατά τις ώρες 07:00 έως 16:00 θα γίνεται προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, ενώ η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομείναν τμήμα του δρόμου, με κατάλληλη σήμανση και σύμφωνα με τις υποδείξεις των συνεργείων και της Τροχαίας.
Μετά το πέρας των εργασιών κάθε ημέρας, η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται κανονικά.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση από το συγκεκριμένο τμήμα και να συμμορφώνονται με τη σήμανση και τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και ατυχήματα.



