Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον ….Δήμαρχο Τρικκαίων

Στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, έφτασε στο Επιμελητήριο Τρικάλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και έδωσε το πρώτο …φιλί στον Σταύρο Νταούλα, πριν χαιρετήσει την Παναγιώτα Δριτσέλη και τον Σάκη Παπαδόπουλο, καθώς ο Χρήστος Σιμορέλης, έφτασε στο σημείο μετά την άφιξη του κ. Χαρίτση.

Αντίθετα έγκαιρα ήταν στο σημείο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Ευάγγελος Αγγελάκης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, οδήγησε και τον κ. Χαρίτση στην αίθουσα και αφού έκανε μια σύντομη παρουσία των δράσεων του Επιμελητηρίου, επισήμανε στο μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου τα προβλήματα του Τρικαλινού «επιχειρείν», ιεραρχώντας τα «κόκκινα» δάνεια, τον ΕΝΦΙΑ, τις ασφαλιστικές εισφορές, υψηλές δαπάνες αγροτών σε ρεύμα «αγκάθια», για τα  πρόστιμα του ταμείου Εθνικής Οδοποιίας κ.λ.π. που δεν επιτρέπουν στους επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν σε στέρο οικονομικό έδαφος.

Ο κ. Γιαγιάκος αναφέρθηκε στις δενδροκαλλιέργειες, στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών, στην προσπάθεια πιστοποίηση του Τρικαλινού λουκάνικου και ζήτησε την βοήθεια του κ. Χαρίτση για το Εκθεσιακό Κέντρο των Μετεώρων.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του, ο Αναπληρωτής Υπουργός, είχε επισημάνει πως «αυτές οι συναντήσεις που κάνω είναι συναντήσεις …εργασίας και όχι εθιμοτυπικές».

Όσον αφορά τον λόγο της επίσκεψης του στα Τρίκαλα, δεν ήταν άλλος, από το να ενημερώσει τους Εκπροσώπους Φορέων αλλά και πολίτες μέσω ομιλίας για την πρόσφατη συμφωνία της Κυβέρνησης με το Eurogroup που επικύρωσε την 4η αξιολόγηση «και αποτύπωσε τη βούληση όλων των μερών για τη ρύθμιση του χρέους και την ομαλή ολοκλήρωση του προγράμματος», όπως ανέφερε και πρόσθεσε «ο στρατηγικός στόχος είναι η έξοδος από το μνημόνιο και έχει σημασία ότι η Ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να επιτύχει πολύ σημαντικές συμφωνίες σε ευρύ πεδίο και σε βάθος χρόνου».

Ο κ. Χαρίτσης, αύριο το πρωί, θα έχει συνάντηση με τους 4 Δημάρχους του Νομού Τρικάλων και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με την διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και επισκέψεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή