Υπολοιποι Δημοι

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση 36χρονης στα ορεινά της Καλαμπάκας

Χάθηκε για ώρες στο δάσος της Καστανιάς.

23 Jul 2018

Χάθηκε για ώρες στο δάσος της Καστανιάς.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 36χρονης Τρικαλινής που διαμένει στην Αθήνα και που χάθηκε για ώρες σε δασώδη περιοχή της Καστανιάς Καλαμπάκας.

Η 36χρονη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με συγγενικό της πρόσωπο και του ανέφερε ότι χάθηκε, δίνοντας το στίγμα της και στην συνέχεια έμεινε το κινητό της τηλέφωνο από μπαταρία.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό της σε δύσβατη περιοχή, και λίγο αργότερα εντοπίζονταν και η ίδια καλά στην υγεία της αλλά ταλαιπωρημένη από την περιπέτειά της.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.