Κοινωνικά

«Έφυγε» στα 77 του ο Γεώργιος Παπακώστας

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία η απώλεια του 77χρονου Γεωργίου Βασ. Παπακώστα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 6 Μαΐου στα Σαράγια Τρικάλων.

5 May 2026
«Έφυγε» στα 77 του ο Γεώργιος Παπακώστας

Τον πολυαγαπημένο τους αδελφό και θείο, Γεώργιο Βασ. Παπακώστα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, αποχαιρετούν την Τετάρτη συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγιών Τρικάλων.

Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό μισή ώρα νωρίτερα, στις 11:30 π.μ., προκειμένου συγγενείς και φίλοι να συνοδεύσουν την εκφορά του.

Ο Γεώργιος Παπακώστας αφήνει πίσω του τα αδέλφια του, Κώστα και Αντωνία Παπακώστα, Γεώργιο Κωνσταντάκο, Αλεξάνδρα Παπακώστα, Ελένη Παπακώστα και Βασιλική Παπακώστα, καθώς και τα ανίψια του.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, όπου θα δοθεί και ο καθιερωμένος καφές.

Την οργάνωση της τελετής έχει αναλάβει το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..