Κους ΚουςΠρωτοσέλιδα

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται

Η κούπα της ΑΕΚ αποκάλυψε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου μια κοινή κιτρινόμαυρη αδυναμία σε γνωστά πρόσωπα της Αστυνομίας και του Δήμου Τρικκαίων.

2 Jul 2026
Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε υπηρεσιακή σύσκεψη, δημοτικό συμβούλιο ή κάποια επίσημη τελετή με αυστηρό πρωτόκολλο. Υπήρχε η κούπα της ΑΕΚ — και αυτό ήταν αρκετό.

Ο φωτογραφικός φακός του TrikalaNews.gr εντόπισε στην κιτρινόμαυρη γιορτή τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αθανάσιο Καππά, τον υποδιευθυντή Στέφανο Αναγνώστου, την αντιδήμαρχο Οικονομικών Σοφία Αλεστά και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μιχάλη Λάππα.

Η Σοφία Αλεστά, μάλιστα, δεν περιορίστηκε σε μια τυπική παρουσία. Με το κιτρινόμαυρο κασκόλ της έδειξε ότι η σχέση της με την ΑΕΚ είναι μάλλον βαθύτερη και σαφώς πιο… οπαδική.

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται

Ο Αθανάσιος Καππάς βρέθηκε σε πηγαδάκι με τους δύο αντιδημάρχους και, αν κρίνουμε από το σκηνικό, η κουβέντα μάλλον δεν ξέφυγε πολύ από το πρωτάθλημα και την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Στέφανος Αναγνώστου, από την πλευρά του, ως γνήσιος ΑΕΚτζής, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί δίπλα στο τρόπαιο της πρωταθλήτριας.

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται

Η κοινή συνισταμένη αυτή τη φορά δεν ήταν ούτε υπηρεσιακή ούτε αυτοδιοικητική. Ήταν καθαρά κιτρινόμαυρη.

Γιατί οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται. Ειδικά όταν περνά από μπροστά τους η κούπα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..