Υπολοιποι Δημοι

«Έφυγε» η Φωτεινή Γιαννοπούλου

Σε ηλικία 86 ετών, έφυγε από την ζωή η Φωτεινή Γιαννοπούλου και κηδεύεται

5 Aug 2018

Σε ηλικία 86 ετών, έφυγε από την ζωή η Φωτεινή Γιαννοπούλου και κηδεύεται αύριο Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στους Ταξιάρχες Τρικάλων.

Η σορός της, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό, 1 ώρα νωρίτερα.

Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω τα παιδιά της Ηλία, Αγορή, Ευαγγελία, Κων/νο, Κοσμά και Σπύρο, τις νύφες της Ιωάννα, Βασιλική και Ελευθερία, τους γαμπρούς της Νικόλαο Σταμούλη και Βασίλειο Γεροκώστα, εγγόνια, δισέγγονα και αδέρφια.

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσας.

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.