Αθλητικα

Run Greece Τρικάλων: Συνάντηση φορέων την Πέμπτη

Στο κτήριο Παπαστεριάδη συναντώνται την Πέμπτη οι φορείς που συμμετέχουν στην προετοιμασία του Run Greece Τρικάλων της 20ής Σεπτεμβρίου.

22 Jul 2026
Run Greece Τρικάλων: Συνάντηση φορέων την Πέμπτη

Συνάντηση των φορέων και των θεσμικών εταίρων που συμμετέχουν στη διοργάνωση του Run Greece Τρικάλων 2026 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο κτήριο Παπαστεριάδη.

Σκοπός της συνάντησης είναι ο συντονισμός και ο σχεδιασμός των ενεργειών για τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην πόλη των Τρικάλων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026.

Το Run Greece διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που εστάλη στους εμπλεκόμενους φορείς, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να συγκεντρώσει αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα.

«Για την καλύτερη προετοιμασία του αγώνα, επιβάλλεται η παρουσία όλων σας. Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε τη δράση μας, ώστε το Run Greece των Τρικάλων να γίνει σημείο αθλητικής αναφοράς της πόλης μας», αναφέρεται στην πρόσκληση.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..