Αθλητικα

Δεύτερη με την Εθνική η Μπαλάφα στα 1500μ.

Τη δεύτερη θέση στα 1.500 μ. κατέκτησε η Κατερίνα Μπαλάφα του ΓΣ Τρικάλων, στην πρώτη συμμετοχή της με την Εθνική ομάδα Κ18.

30 Jul 2026
Δεύτερη με την Εθνική η Μπαλάφα στα 1500μ.

Ανεξίτηλη, θα μείνει στις αθλητικές της αναμνήσεις, η πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Μπαλάφα (κόρη της παλιάς πρωταθλήτριας των δρόμων ημιαντοχής Τασούλας Μυλωνά-φωτό) με την Εθνική ομάδα.

Στη συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας το διήμερο 28-29/7/2026  για αθλητές  και αθλήτριες κάτω των 18 χρόνων, η νεαρή πρωταθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων κατέκτησε την 2η θέση στον δρόμο των 1500μ με επίδοση 4΄51΄΄ 76.

Να θυμίσουμε πως η  συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδος έγινε με βάση εκείνων που  διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που έγινε στην Πάτρα στις 27 και 28 Ιουνίου 2026.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του Γ.Σ.Τ ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη για την πρώτη της συμμετοχή  με την Εθνική Ομάδα, αλλά και για την διάκρισή της.

Η 17χρονη Κατερίνα έχει σπουδαία προσόντα τα οποία ξεδιπλώνει από αγώνα σε αγώνα. Οι ειδικοί  πιστεύουν ότι έχει λαμπρό μέλλον στους δρόμους των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..