Υπολοιποι Δημοι

Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική στη Φιλύρα

Με ζωντανή ορχήστρα και συμμετοχή κατοίκων πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Φιλύρας η λαϊκή βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου.

4 Aug 2026
Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική στη Φιλύρα

Με ζωντανή μουσική και συμμετοχή κατοίκων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου η λαϊκή βραδιά στην πλατεία της Φιλύρας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλύρας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Παπαχαρίσης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..