Νομαρχιακά ΝέαΠρωτοσέλιδα

Τρίκαλα: 15 παραβάσεις για κράνος σε 239 ελέγχους

Σε 239 ελέγχους στα Τρίκαλα βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις για μη χρήση κράνους, οι 12 από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών.

24 Aug 2026
Τρίκαλα: 15 παραβάσεις για κράνος σε 239 ελέγχους

Συνολικά 15 παραβάσεις για μη χρήση κράνους βεβαιώθηκαν στα Τρίκαλα μέσα σε μία εβδομάδα, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων της Αστυνομίας στη Θεσσαλία.

Από τις 17 έως τις 23 Αυγούστου 2026, η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων πραγματοποίησε 239 ελέγχους και κατέγραψε 15 παραβάσεις.

Από αυτές, οι 3 αφορούσαν οδηγούς δικύκλων και οι 12 οδηγούς ΕΠΗΟ, δηλαδή Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων, όπως τα ηλεκτρικά πατίνια.

79 παραβάσεις συνολικά στη Θεσσαλία

Σε επίπεδο Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.075 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 79 παραβάσεις για μη χρήση κράνους.

Στη Λάρισα καταγράφηκαν 29 παραβάσεις σε 451 ελέγχους, στη Μαγνησία 22 σε 242 ελέγχους και στην Καρδίτσα 13 σε 143 ελέγχους.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ελληνικής Αστυνομίας «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους» και θα συνεχιστούν σε σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας.

Η Αστυνομία επισημαίνει ότι στόχος της εκστρατείας είναι η εμπέδωση της χρήσης πιστοποιημένου κράνους ως βασικού μέτρου προστασίας για οδηγούς και επιβάτες.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..