Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο υπόθεσης απόπειρας απάτης με πρόσχημα δήθεν διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστος τηλεφώνησε νωρίτερα την ίδια ημέρα σε άνδρα στα Τρίκαλα και επιχείρησε να τον πείσει ότι υπήρχε διαρροή ρεύματος.
Με αυτό το πρόσχημα, του ζήτησε να συγκεντρώσει διάφορα τιμαλφή σε σακούλα και να την αφήσει έξω από το σπίτι του.
Ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
Πήγαν να παραλάβουν τη σακούλα
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων εντόπισαν στη συνέχεια ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας 31χρονος, ένας 18χρονος, ένας 32χρονος και μία 30χρονη.
Κατά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι τέσσερις μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να παραλάβουν τη σακούλα.
Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη ενός άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων για σύσταση εγκληματικής ομάδας και απόπειρα απάτης.
Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 830 ευρώ και το αυτοκίνητο που, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.



