Λίγο πριν το ταξίδι του Α.Ο Τρίκαλα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τρικαλινούς φιλάθλους. Η ανακοίνωση της απόκτησης του έμπειρου και ικανού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα.
Ο 33χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Ατρόμητου, της Sonnenhof Großaspach στη Γερμανία, του Πανιωνίου, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Λάρισας, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Αιγάλεω, του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και του Νέστου Χρυσούπολης.
Παράλληλα, έχει σημαντικές διεθνείς παραστάσεις, έχοντας αγωνιστεί με τις Εθνικές ομάδες U19, U20 και U21 της Ελλάδας, αποτελώντας μέλος της Εθνικής U19 που έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2012.
«Η εμπειρία, η ποιότητα και η αγωνιστική του προσωπικότητα έρχονται να προστεθούν στο ρόστερ του ΑΟΤ, με τον Παναγιώτη Μπάλλα να είναι πλέον έτοιμος να φορέσει τα κυανέρυθρα και να αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας της ομάδας μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της απόκτησής του.
Στο Βελεστίνο η πρεμιέρα
Κάθε αρχή και δύσκολη για όλες τις ομάδες. Είτε αυτές ανήκουν στο γκρουπ που έχουν στόχο την άνοδο, είτε θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Ο Α.Ο Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 25/9 (4 μ.μ) στην πρεμιέρα τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, μια ομάδα που έδειξε θετικά στοιχεία στο φιλικό με το Νεοχώρι σε μια έδρα η οποία δίνει ώθηση τους γηπεδούχους.
Τα Τρίκαλα παρουσιάζονται πανέτοιμα για τη νίκη, έχουν υλικό για να διαχειριστεί ο Νίκος Μπαδήμας κι από κει και πέρα θα φανεί η θέληση και η δυνατότητα των παικτών σ’ ένα ξεκίνημα που πάντα κρύβει κινδύνους.
Να θυμίσουμε πως προπονητής στον Ρήγα Φεραίο είναι ο Νίκος Θεοδοσιάδης ο οποίος είχε ξεκινήσει πέρυσι στον πάγκο του ΑΟΤ.
Ρεπό το Νεοχώρι
Ο «Διγενής» Νεοχωρίου δεν αγωνίζεται στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με τον Παναγιώτη Κυπαρρίση να έχει τη δυνατότητα της κατασκοπείας.
Πάνος Γιδόπουλος




