Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Κοντά στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που σκότωσε τον 47χρονο στα Τρίκαλα

Νέα στοιχεία εξετάζει η Τροχαία Τρικάλων για τη θανατηφόρα παράσυρση του 47χρονου Δημήτρη Ασημάκη στον περιφερειακό, στο ύψος του Ριζαριού.

4 Oct 2026
Κοντά στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που σκότωσε τον 47χρονο στα Τρίκαλα

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 47χρονο Δημήτρη Ασημάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον περιφερειακό δρόμο των Τρικάλων, στο ύψος του Ριζαριού.
Οι έρευνες της Τροχαίας Τρικάλων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν και να αξιολογούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, επιχειρώντας να ανασυνθέσουν τη διαδρομή του οχήματος μετά τη θανατηφόρα παράσυρση.
Σύμφωνα με πληροφορίες trikalanews.gr, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να εμφανίζει σημάδια σύγκρουσης στο μπροστινό μέρος.
Yλικό από τις κάμερες εξετάζεται προσεκτικά προκειμένου να προκύψουν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του οχήματος και του οδηγού.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίηση ή σύλληψη οδηγού.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να επιχειρούν να φωτίσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος και να εντοπίσουν τον άνθρωπο που μετά την παράσυρση εγκατέλειψε το σημείο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..