Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα από 19 έως 21 Οκτωβρίου λόγω ασφαλτοστρώσεων της ΔΕΥΑΤ. Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πού θα υπάρχει στένωση.
Διακοπές κυκλοφορίας και προσωρινή στένωση του οδοστρώματος θα εφαρμοστούν σε δρόμους των Τρικάλων από τη Δευτέρα 19 έως και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στο δίκτυο της ΔΕΥΑΤ.
Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Εφαρμογή Ζωνοποίησης και Αντικατάστασης Παλαιών Αγωγών Δικτύου Πόλεως Τρικάλων».
Οι ρυθμίσεις αφορούν συγκεκριμένα τμήματα των οδών Αβέρωφ, Ασπροποτάμου, Πίνδου και Μαλαβάκη, καθώς και δύο ανώνυμες οδούς.
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Από τις 07:30 έως τις 15:30 θα ισχύσουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:
- Οδός Αβέρωφ: Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος στο τμήμα μεταξύ των οδών Λογοθέτου και Πτολεμαίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Πτολεμαίου.
- Οδός Ασπροποτάμου: Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Πίνδου.
- Ανώνυμη οδός 1: Διακοπή κυκλοφορίας από τη συμβολή με την οδό Ασπροποτάμου έως το τέρμα της Ανώνυμης οδού 1.
- Ανώνυμη οδός 2: Διακοπή κυκλοφορίας από τη συμβολή με την οδό Ασπροποτάμου έως το τέρμα της Ανώνυμης οδού 2.
Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Οκτωβρίου
Και τις δύο ημέρες, από 07:30 έως 15:30, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στα εξής σημεία:
- Οδός Πίνδου: Από τη διασταύρωση με την οδό Ναυαρίνου έως τη διασταύρωση με την οδό Ηπείρου.
- Οδός Μαλαβάκη: Από τη διασταύρωση με την οδό Πίνδου έως τη διασταύρωση με την οδό Παπαστάθη.
- Οδός Ασπροποτάμου: Από τη διασταύρωση με την οδό Χαριλάου Τρικούπη έως τη διασταύρωση με την οδό Πίνδου.
Επομένως, η οδός Ασπροποτάμου θα παραμείνει κλειστή κατά τις προβλεπόμενες ώρες και τις τρεις ημέρες, από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη.
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται είτε μέσω εναλλακτικών και παρακαμπτήριων οδών είτε από το εναπομείναν ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος, όπου προβλέπεται στένωση.
Οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν την προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις των συνεργείων που θα εκτελούν τις εργασίες.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στα τμήματα της Ασπροποτάμου και της Πίνδου, όπου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επεκτείνονται σε περισσότερες από μία ημέρες.



