Πρόγραμμα άθλησης για άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση θα λειτουργήσει και φέτος στα Τρίκαλα, με εξατομικευμένη άσκηση και επιστημονική επίβλεψη, στο πλαίσιο της συνεργασίας του τοπικού Γραφείου της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας με τη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση και προβλέπει προσαρμοσμένη άσκηση στις ανάγκες κάθε συμμετέχοντα, υπό την επιστημονική επίβλεψη του καθηγητή Γεωργίου Σακκά.
Πού και πότε θα πραγματοποιείται
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 18:00, στον χώρο του 6ου ΚΑΠΗ Τρικάλων, στην οδό Καλαμπάκας 28.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή τηλεφωνικά στον προϊστάμενο του Γραφείου Τρικάλων της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Κώστα Μιχαλάκη, στο τηλέφωνο 6947649001.



