Αθλητικα

Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ: Ανακοινώθηκαν Νάτσιουλας και τ’ αδέλφια Τσιγαρίδα

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοίνωσε τρεις προσθήκες με τον Βασίλη Νάτσιουλα και τους Κώστα και Θανάση Τσιγαρίδα, που αποχώρησαν από τον Διγενή Νεοχωρίου.

5 Nov 2026
Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ: Ανακοινώθηκαν Νάτσιουλας και τ’ αδέλφια Τσιγαρίδα

Πιο ενισχυμένα από τις πρώτες αγωνιστικές θα παρουσιαστούν από δω και πέρα τα Μετέωρα. Τριπλός ο λόγος.

Αρχικά προστέθηκε στην Καλαμπακιώτικη ομάδα ο Βασίλης Νάτσιουλας ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και ανήκε στον ΑΠΟ Αταλάντης. Η απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη «μπαγιάτεψε» αφού έχει ήδη αγωνιστεί και τώρα ανακοινώθηκε. Νέος τρόπος ανακοινώσεων. Πρώτα παίζουν οι παίκτες και μετά οι ανακοινώσεις.

Στην περίπτωση απόκτησης των αδελφών Τσιγαρίδα η ενημέρωση έγινε σε στο χρόνο. Ο Κώστας και ο Θανάσης μένοντας ελεύθεροι από το Νεοχώρι, με τον γνωστό και άκομψο τρόπο, θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στον ΑΣ Μετέωρα βοηθώντας την ομάδα του Σπύρου Ευαγγέλου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Πάνος Γιδόπουλος

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..