Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χάντρες, καθρεφτάκια, ξύλο και δακρυγόνα

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, έκανε λόγο για «χάντρες» και «καθρεφτάκια» προς τους πολίτες μοναδικό στόχο την εξαγορά περισσότερου χρόνου στην εξουσία. Την ίδια ώρα, ο κ. Κρανιδιώτης καταγγέλλει την χρήση βίας με εντολή της κυβέρνησης εναντίον χιλιάδων απλών πατριωτών πολιτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στο οποίο έδωσαν, για μια ακόμη φορά, το παρών στελέχη και φίλοι της Νέας Δεξιάς με επικεφαλής τον ίδιο τον Πρόεδρο. Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία για φοβική συμπεριφορά απέναντι στα εθνικά μας θέματα .

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Προέδρου της Νέας Δεξιάς έχει ως εξής: 

«Χθες, ο Πρωθυπουργός υπερασπιζόμενος το σνοφίτικο κουρελόχαρτο των Πρεσπών διέταξε την Αστυνομία να ρίξει δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους, ενώ την ίδια ώρα μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στην οικονομία. Οι κενές περιεχομένου δηλώσεις δεν θα τον σώσουν.

Αντιλαμβάνομαι την ηδονή του να βάζει την Αστυνομία να δέρνει πατριώτες που κρατούν Ελληνικές Σημαίες, αλλά οφείλει να γνωρίζει ότι ρόδα είναι και γυρίζει. Δεν διδάχτηκαν τίποτε από την Ιστορία που γκρεμίζει κάθε αλαζονεία στα Τάρταρα. Η δε ηγεσία της ΝΔ, φοβούμενη, μην την αποκαλέσουν "ακραία" έκατσε στην Πειραιώς πίνοντας πράσινο τσάι. Εμείς όμως ήμασταν εκεί και είδαμε την υλοποίηση μιας ξεκάθαρης εντολής βίαιης διάλυσης της συγκέντρωσης των πολιτών, αλλά και την απουσία όσων καμώνονται τους επίδοξους σωτήρες.

Οι «ασπιρίνες» στην οικονομία την ώρα που το κόστος δανεισμού της χώρας απογειώνεται, δυστυχώς δεν θα κάνουν τίποτα και δεν θα παραπλανήσουν κανέναν. Είναι άλλωστε γνωστή πλέον και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας η ασυνέπεια λόγων και έργων αυτής της κυβέρνησης που έταζε λαγούς με πετραχήλια για να φτάσει τελικά τους πολίτες στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση. Όσο συνεχίζεται ή συνταγή της βαριάς φορολόγησης, της επιδότησης και διευκόλυνσης του Ισλαμικού εποικισμού, της ασυδοσίας του περιθωρίου, της ανύπαρκτη δημόσιας ασφάλειας, της δουλοπρέπειας απέναντι στην ΕΕ και της μειοδοτικής επίθεσης στην εθνική ταυτότητα με παραχωρήσεις σε ξένους σωβινισμούς, η χώρα θα κατρακυλάει όλο και πιο κάτω. Επιτακτικότερο από ποτέ είναι να ανακτήσουμε την Πατρίδα μας, να την απελευθερώσουμε γι' άλλη μία φορά κι αυτό δεν θα γίνει με ενοχές απέναντι σε μειοδότες και αστική ευγένεια. 

Χαιρόμαστε επίσης που ο Πρωθυπουργός, 526 χρόνια μετά τον Κολόμβο και δέκα λειωμένα ζευγάρια παπούτσια σε πορείες, ανακάλυψε την Αμερική. Είναι ωραία χώρα και αν διεκδικούμε στην βάση των κοινών συμφερόντων, μπορεί κάτι να κερδίζaμε. Ως ατζέντηδες χωριστικών ιδεοληψιών του 1949 μόνο χάνουμε».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή