Τα νέα της πόλης

​Σταθερά χαμηλά το εμπόριο στα Τρίκαλα

Σταθερά χαμηλά κινείται η αγορά, όπως σημειώνουν οι έμποροι.

22 Sep 2018

Σταθερά χαμηλά κινείται η αγορά, όπως σημειώνουν οι έμποροι. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ακόμη κακός μήνας, όπως εξάλλου και οι άλλοι οκτώ του 2018 και αν δεν ληφθούν μέτρα, οι καταστηματάρχες θα βρεθούν πλέον σε πλήρες αδιέξοδο.

«Στην ουσία έχουμε προβεί σε στάση πληρωμών, ανεπίσημη βέβαια, αλλά πραγματική. Όλες τις υποχρεώσεις μας τις έχουμε μεταθέσει για το μέλλον, καθώς είναι αδύνατο να αντεπεξέλθουμε σ' αυτές με τις εισπράξεις που κάνουμε, ενώ την ίδια ώρα οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι”, δηλώνουν έμποροι με πολύχρονη παρουσία στον χώρο, προσθέτοντας «είναι ότι χειρότερο έχουμε δει τις τελευταίες δεκαετίες στην οικονομία στην χώρα μας. Δεν «κινείται» ούτε ένα ευρώ στην αγορά. Καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό πλέον και ο τομέας των τροφίμων, που ήταν αλώβητος».

admins
Author: admins

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.