Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εταιρική ευθύνη και κοινωνική ευαισθησία

Τις τέσσερις εισόδους της πόλης των Τρικάλων καθάρισε σήμερα από απορρίμματα το Γαλακτοκομείο Τρικάλων «ΤΥΡΑΣ», στο πλαίσιο της εταιρικής του ευθύνης, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, στέλνοντας το μήνυμα: «Μία πόλη καθαρή είναι υπόθεση όλων μας».

Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε το πρωί από ειδικό  συνεργείο που μίσθωσε το Γαλακτοκομείο, ενώ η μεταφορά των απορριμμάτων  έγινε από τον Δήμο, στον ΧΥΤΑ.

Σε δηλώσεις του στον κυκλικό κόμβο Καλαμπάκας, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι πως δεν χρειάζεται να απορρίπτουμε τα σκουπίδια μας σε κοινόχρηστους χώρους από το αυτοκίνητο, όταν περπατάμε, όταν δεν χρειαζόμαστε κάτι στο σπίτι μας, στην δουλειά μας. Είναι απαραίτητη η βοήθεια όλων μας. Η ΠΑΔΥΘ κάνει καλή δουλειά και οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μας εργάζονται με ζήλο  και αποδίδουν, όμως, αν δεν συνεισφέρουμε όλοι μας, αποτέλεσμα δεν θα υπάρχει. Επίσης, θέλω να τονίσω πως ο Δήμος στηρίζει και προωθεί τις συνεργασίες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Γαλακτοκομείου Τρικάλων “ΤΥΡΑΣ” Δημήτρης Σαράντης, υπογράμμισε: «Δεν αρκεί να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει, αλλά το θέμα καθαριότητα στους δημόσιους χώρους πρέπει να αρχίσει να εμπεδώνεται από την μαθητεία στα σχολεία, να την μαθαίνουν και να τους γίνεται βίωμα τα παιδιά» τόνισε ο κ. Σαράντης και υπογράμμισε «αυτό που κάναμε σήμερα εδώ δεν θα είναι τίποτα αν δεν διδαχθούν τα παιδιά μας την καθαριότητα. Η βασική εργασία πάνω και σ’ αυτό το ζήτημα επιβάλλεται να γίνει στο σχολείο».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή