Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συνελήφθη Αλβανός που έκανε τον… αστυνομικό της φρουράς του Τσίπρα

   Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί  με την ανακάλυψη ότι φερόμενος άντρας ως πράκτορας της ΕΥΠ και μέλος της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα, ήταν ντελιβεράς που είχε ψώνιο να γίνει αστυνομικός.

   Ένας τροχονόμος αντιλήφθηκε ότι κάτι παράξενο και ύποπτο συμβαίνει με έναν από τους φρουρούς του Τσίπρα, οπότε και ενημέρωσε τους άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων δίνοντάς τους την ακριβή περιγραφή του άντρα.

   Οι αστυνομικοί αμέσως διενήργησαν έλεγχο στον άντρα ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν πρώην ντελιβεράς αλβανικής καταγωγής και είχε όνειρό του να γίνει αστυνομικός και να υπηρετήσει στο σώμα αλλά δεν τα κατάφερε.

   Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν  στην κατοχή του μια ταυτότητα αστυνομικού η οποία όπως  διαπιστώθηκε ανήκε σε άλλον αστυνομικό ο οποίος είχε δηλώσει την απώλειά της το 2016, αλλά και ένα ψεύτικο πιστόλι.

   Στο σπίτι του οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν επίσης  μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες του με στολή αστυνομικού, πηλήκιο αστυνομικού, αλλά και τα κλειδιά από ένα πολυτελές τζιπ και ένα πολυτελές κάμπριο ενώ ερευνούν τον υπολογιστή και τα κινητά του τηλέφωνα.

   Εννοείται βέβαια, ότι οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 28χρονο Αλβανό και τον οδήγησαν στο Τμήμα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή