Κοσμος

​Δολοφόνος ξεκληρίζει κουνέλια σε χωριό της Γαλλίας-Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

18 Dec 2018
​Δολοφόνος ξεκληρίζει κουνέλια σε χωριό της Γαλλίας-Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

Περιστατικά με ένα «άρρωστο μυαλό» εκτυλίσσονται σε ένα χωριό

   Περιστατικά με ένα «άρρωστο μυαλό» εκτυλίσσονται σε ένα χωριό  1.320 κατοίκων στη Γαλλία, όπου ένας άντρας δολοφονεί όχι ανθρώπους αλλά… κουνέλια.

   Είχε υπάρξει και στο παρελθόν τέτοιο κρούσμα και έκανε πάλι την εμφάνισή του το περασμένο Σάββατο αφού βρέθηκαν 7 νεκρά κουνέλια παρατημένα σε κήπο.

   Σύμφωνα με τις Αρχές ο δράστης δεν αφήνει ποτέ ίχνη ενώ ακολουθεί την ίδια μέθοδο. Συγκεκριμένα, ο δράστης, εισέρχεται σε  κήπους τα βράδια και καρφώνει τα κουνέλια με βελόνες ή με αιχμηρά αντικείμενα ή τα σκοτώνει με τα παπούτσια του.

   «Είναι τρομακτικό. Αν βάζουν στο στόχαστρο απροστάτευτα ζώα όπως τα κουνέλια, τότε θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιτεθούν και σε ανθρώπους, ειδικά ηλικιωμένους» δήλωσε ένας κάτοικος του χωριού ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι «είναι άρρωστος αυτός που το κάνει αυτό αφού δεν το κάνει για να φάει τα κουνέλια παρά μόνο τα σκοτώνει».

   Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που εκτρέφει κουνέλια εδώ και 55χρόνια έχει πάθει τη μεγαλύτερη ζημιά αφού μετρούν μέχρι στιγμής 20 νεκρά κουνέλια σε διαφορετικές επιθέσεις και δηλώνουν σοκαρισμένοι.

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.