Τα νέα της πόλης

​Φέρνει κορυφαίους της ΝΔ στα Τρίκαλα ο Μικέλης

21 Jan 2019
​Φέρνει κορυφαίους της ΝΔ στα Τρίκαλα ο Μικέλης

Κορυφαία στελέχη της ΝΔ θα έρθουν στα Τρίκαλα στις 3 Φεβρουαρίου για να παρουσιάσουν το βιβλίο

Κορυφαία στελέχη της ΝΔ θα έρθουν στα Τρίκαλα στις 3 Φεβρουαρίου για να παρουσιάσουν το βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη «Προτάσεις ενός Σύγχρονου Φιλελεύθερου». Η πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βουλευτής Καρδίτσας και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός θα είναι οι 3 ομιλητές. Τον πρόλογο του βιβλίου έγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Τρικαλινό πολιτικό και την συνεργασία που είχαν στα πλαίσια του Κυβερνητικού προγράμματος.

Το βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη περιέχει τις προτάσεις του για την επίλυση των πιο βασικών προβλημάτων τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στα Τρίκαλα. Όπως ο ίδιος λέει «Πολιτική σημαίνει προτάσεις που οδηγούν σε λύσεις. Αφού, επί 3 χρόνια μελέτησα τα προβλήματα, τώρα καταθέτω τις προτάσεις μου – από το ασφαλιστικό μέχρι την εξωτερική πολιτική – για το πως μπορεί να βελτιωθεί η ζωή των συμπολιτών μου. Θεωρώ πως η πολιτική πρέπει επιτέλους να φύγει από τις φωνές ακραίων και ξεπερασμένων και να  μεταφερθεί στο γήπεδο της ουσίας και των προτάσεων. Με αυτό το βιβλίο προσπαθώ να συμβάλω σε αυτό το κομμάτι και να φανώ, όσο μπορώ, χρήσιμος για τα Τρίκαλα και τον τόπο μου».  

Η παρουσίαση θα γίνει την άλλη Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Το βιβλίο επιμελήθηκαν οι εκδόσεις Ι. Σιδέρης.

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.