Τα νέα της πόλης

​Πένθος στα Τρίκαλα για τον θάνατο 16χρονης μαθήτριας

27 Feb 2019
​Πένθος στα Τρίκαλα για τον θάνατο 16χρονης μαθήτριας

Την τελευταία της πνοή άφησε 16χρονη μαθήτρια από το 2ο ΓΕΛ Τρικάλων

Την τελευταία της πνοή άφησε 16χρονη μαθήτρια από το 2ο ΓΕΛ Τρικάλων στην εντατική του νοσοκομείου της πόλης.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή μία 16χρονη μαθήτρια που είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων με συμπτώματα ίωσης.
 
Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και το Δήμο Τρικάλων την αναστολή λειτουργίας του σχολείου για αύριο Πέμπτη (28/02/2019), προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία της μαθήτριας του σχολείου, που έφυγε από κοντά μας τόσο απροσδόκητα.

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.