Λάρισα

​Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στη Λάρισα

27 Feb 2019

Φόβοι για έκρηξη υπάρχουν, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο ξυλείας στο 9ο χλμ. Της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου, στον Πλατύκαμπο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τραυματίες, αφού το εργοστάσιο ήταν κλειστό όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, η οποία όμως έχει πάρει γρήγορα διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στον χώρο.

Συνολικά επιχειρούν στο σημείο 30 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 οχήματα, οι οποίοι ρίχνουν συνεχώς νερό σε δύο δεξαμενές προπανίου που υπάρχουν στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου, ώστε να αποφευχθεί κάποια έκρηξη.

admins
Author: admins

Δεν βρέθηκαν άρθρα.
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.