Λάρισα

​Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων στη Λάρισα

10 Apr 2019
​Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας επτά περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στη Λάρισα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 24χρονης και μίας 18χρονης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Δεκεμβρίου 2018 έως 6 Απριλίου 2019, αφαίρεσαν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού από επτά ηλικιωμένα άτομα διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο συνεργός τους και να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.    

admins
Author: admins



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.