Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομαδική …ψυχοθεραπεία χρειάζεται η χώρα – Πολλά τα περιστατικά βίας

Θα πρέπει να συμβουλευτούμε την Λίτσα Πατέρα, για το φαινόμενο των καθημερινών περιστατικών βίας, που σημειώνονται, όπου βρεθείς και όπου σταθείς σε αυτή την χώρα.

Καύσωνας στην Ελλάδα και όλοι οι πολίτες …«βράζουν», αλλά μάλλον δεν είναι αστρολογικό το φαινόμενο, αλλά συνέπεια της αφόρητης ζέστης και του δίμηνου εγκλεισμού στα σπίτια μας.

Οπότε η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει τον ….ψυχολόγο Τσιόδρα, για να μας ενημερώνει καθημερινά για την …ψυχολογία των Ελλήνων.

Στην Βάρκιζα σήμερα, ο καύσωνας, σε συνδυασμό με το δίμηνο βίαιο εγκλεισμό, άναψε τα αίματα ανάμεσα σε δυο παρέες νεαρών που πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστο λόγο.

Ως αποτέλεσμα, ήταν να τραυματιστούν οι δύο εξ αυτών ελαφρά και να αποχωρίσουν από την περιοχή της Βάρκιζας με την παρέα τους

Ειδοποίησαν φίλους και συγγενείς για το συμβάν, με σκοπό να αναζητήσουν την αντίπαλη παρέα και να συνεχίσουν τον καυγά.

Την αντίπαλη παρέα την εντόπισαν οι συγγενείς που είχαν ειδοποιηθεί, λίγο αργότερα στο μετρό της Αργυρούπολης, όπου εκεί ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος… ξύλου.

Στο συμβάν άμεσα έσπευσε η ομάδα ΔΙΑΣ και μετά από λίγη ώρα το επεισόδιο έλαβε τέλος με την αστυνομία να κάνει 15 προσαγωγές.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή