Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​11 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης: «Μπέος και Μουλάς …αυτοτρολάρονται!»

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις Μπέου και Μουλά και το αίτημα της δημοτικής αρχής προς την Αποκεντρωμένη, για να ελεγχθούν πειθαρχικά σε σχέση με την επιλογή τους, να απέχουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ως «πράξη έντονης πολιτικής καταγγελίας για τη χωρίς τελειωμό θεσμική κατρακύλα του κορυφαίου πολιτικού οργάνου της πόλης μας» και για την αδιαφορία της Αποκεντρωμένης και των άλλων ελεγκτικών μηχανισμών, οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Ι. Αποστολάκης, Ε. Ανδρέου-Μεϊκοπούλου, Κ. Γαργάλας, Μ. Δραμητινός, Λ. Κατσαλής, Θ. Κλημόπουλος, Φ. Κοκκινάκη, Φ. Λαμπρινίδης, Ν. Οικονόμου, Μ. Πατσιαντάς, Ν. Στόικος, αναφέρουν τα εξής: 

«Μπέος και Μουλάς «ανακάλυψαν», μετά από  πέντε χρόνια, τον ρόλο της αντιπολίτευσης. Και πονάει η ψυχή τους, που βλέπουν άδεια τα έδρανά της. Λίγη υπομονή ας κάνουν μέχρι τον Μάιο και ο λαός του Βόλου θα τους δώσει την ευκαιρία να τα «ζεσταίνουν» οι ίδιοι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

«Ανακάλυψαν» αίφνης και τις πειθαρχικές αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης. Αν βοηθήσουν να τις «ανακαλύψει» και ο κ.Ντίτορας, θα τους είμαστε ευγνώμονες. Στην περίπτωση αυτή, πάντως, θα είναι σαν να βιάζονται οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα …

Μέχρι τώρα, ξέραμε το απύθμενο θράσος των ανθρώπων που καταρράκωσαν το δημοτικό συμβούλιο και κατέλυσαν κάθε έννοια νομιμότητας στη λειτουργία του. Τώρα διαπιστώνουμε και το ταλέντο τους στο … αυτοτρολάρισμα!»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή