Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​16χρονη καταγγέλλει βιασμό από νεαρό που γνώρισε στο Instagram

Μία βόλτα-εφιάλτη φαίνεται πως έζησε μία 16χρονη, η οποία καταγγέλλει έναν νεαρό που γνώρισε μέσα από το Instagram για βιασμό, στην περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Σύμφωνα με την κοπέλα, δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον φερόμενο ως δράστη, το οποίο και έκανε αποδοχή. Άρχισε να μιλά μαζί του, στην αρχή διστακτικά, αλλά στη συνέχεια πιο άνετα, μέχρι που εκείνος πρότεινε να βρεθούνε για μία βόλτα με το πολυτελές αυτοκίνητό του. 

Η 16χρονη μαθήτρια λυκείου δεν δέχθηκε, αρχικά, την πρόσκληση, αλλά τα μηνύματά του νεαρού ήταν καθημερινά, με αποτέλεσμα εκείνη κάποια στιγμή να πει το ναι. Οι δυο τους βρέθηκαν σε πλατεία των Νοτίων Προαστίων και πήγαν για καφέ και μπύρα.

Όπως ισχυρίζεται η νεαρή, στη συνέχεια οι δυο τους πήγαν βόλτα με το αυτοκίνητο σε παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου ο νεαρός της ζήτησε να κάνουν σεξ, με εκείνη να αρνείται και να προσπαθεί να ξεφύγει μάταια, αφού ο νεαρός είχε κλειδώσει τις πόρτες.

Όπως αναφέρει η κοπέλα στην κατάθεσή της, αφού την βίασε, ο νεαρός την μετέφερε σε περιοχή που υπήρχαν μέσα μαζικής μεταφοράς και στην συνέχεια εξαφανίστηκε. Η κοπέλα είπε το περιστατικό στον πατέρα της την επόμενη μέρα και απευθύνθηκαν άμεσα στην Αστυνομία.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή